Menu
  Donează  
Menu

februarie 22, 2021

5 noi avocate se alătură Rețelei Pro Bono pentru Drepturile Omului

Le urăm un călduros bun venit celor 5 avocate colaboratoare din întreaga țară, care au devenit recent membre ale Rețelei Pro Bono pentru Drepturile Omului. Este vorba despre:

  • > Av. Mihaela Țuca, Baroul Sibiu
  • > Av. Andra Badiu, Baroul Cluj
  • > Av. Luminița Chiriac, Baroul Iași
  • > Av. Alexandra-Larisa Chirilă, Baroul Iași
  • > Av. Bianca Mădălina Eva, Baroul Iași

Le urăm mult succes și la cât mai multe cazuri pro bono!

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram