Menu
  Donează  
Menu

octombrie 28, 2014

ALEXANDRA COLUMBAN

Alexandra are peste 8 ani de experiență în sectorul ONG, cu politici publice și legislație privind drepturile omului, management de proiect și advocacy în domeniile egalității de gen și violenței de gen, nediscriminării, drepturilor LGBTQIA și drepturilor victimelor. Autoare a mai multor articole și rapoarte privind egalitatea de gen, violența de gen, drepturile victimelor și nediscriminarea în educație. În prezent, Alexandra este Directoarea executivă a ACTEDO.

Alexandra este dublu licențiată în Relații Internaționale și în Limba și literatura norvegiană și engleză, deținând totodată o diplomă de master în Istoria ideilor și a imaginilor, obținute la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Pasiunile ei sunt călătoriile, dansul, limbile străine, dar și biologia evoluționistă și psihologia.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram