Menu
  Donează  
Menu

iunie 1, 2020

ANTONIA BOILĂ

Antonia este studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în anul II descoperindu-și pasiunea pentru domeniul drepturilor omului. Prin implicarea în Rețeaua Pro Bono pentru Drepturile Omului speră să poată ajuta persoane aflate în situații vulnerabile, dezvoltându-se în egală măsură pe plan personal și profesional.

Antonia este pasionată de jurnalismul narativ care abordează subiecte precum inegalitatea de gen, violența domestică sau rasismul. Îi face plăcere ca în timpul liber să descopere locuri noi, să-și îngrijească plantele și să scrie caligrafic.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram