Menu
  Donează  
Menu

iulie 30, 2021

AV. IULIA POP SE ALĂTURĂ REȚELEI PRO BONO PENTRU DREPTURILE OMULUI

Ne bucurăm să o avem alături de noi, în Rețeaua Pro Bono pentru Drepturile Omului, pe Avocata Iulia Pop, membră a Baroului Maramureș, prin cabinetul individual Iulia Pop.
 
Îi urăm un călduros bun venit și la cât mai multe cazuri pro bono soluționate pozitiv!

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram