Menu
  Donează  
Menu

decembrie 30, 2021

Avocați care s-au alăturat Rețelei Pro Bono pentru Drepturile Omului în 2021

În 2021, 9 avocați din toată țara au devenit membri ai Rețelei Pro Bono pentru Drepturile Omului, cel mai mare centru de asistență juridică pro bono din România, dedicat persoanelor vulnerabile. În total, ACTEDO colaborează cu 108 avocați la nivel național pentru a soluționa diverse cazuri de încălcări ale drepturilor fundamentale.

Avocații care s-au alăturat în 2021 sunt:

NUME AVOCAT/ĂBAROU
Melania DemianSibiu
Crina DanBistrița-Năsăud
Magdalena CăpitanuSibiu
Luminița SusmaGalați
Ovidiu-Stefan CostacheBucurești
Lavinia AcasandreiSuceava
Iulia PopMaramureș
Cristina NicoriciTimis
Petrică MunteanuConstanța

Le mulțumim tuturor pentru atitudinea proactivă și spiritul civic de care dau dovadă, amintind astfel de adevăratul rol al profesiei de avocat, cel de apărător al persoanelor vulnerabile.

Succes și la cât mai multe cazuri pro bono soluționate!

***

Activitatea face parte din proiectul INTEGRIS: Sprijin Integrat pentru Drepturile Omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram