Menu
  Donează  
Menu

ianuarie 18, 2024

Biblioteca Vie - 13 ianuarie, Atelier Cafe, Cluj-Napoca

Sâmbătă, 13 ianuarie, la Atelier Cafe, a avut loc Biblioteca Vie, ce a adus în prim-plan vocile și poveștile captivante ale activiștilor din regiune. 10 ONG-iști implicați, reprezentând organizații precum Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen (A.L.E.G.), PATRIR – Institutul Român pentru Pace, REACTOR de Creație și Experiment, H Brașov, CERT Transilvania, Asociația GO FREE, Sirius Animal Rescue și Asociația Young Roma, au împărtășit povești captivante despre angajamentul lor în diverse domenii, oferind participanților o perspectivă unică asupra provocărilor din domeniile în care activează.

Activiștii din Transilvania au împărtășit nu doar experiențele lor, ci și perspectivele lor asupra problemelor sociale, culturale și ecologice. Participanții au avut ocazia să adreseze întrebări directe, să învețe din lecțiile lor și să descopere modalități practice de a se implica în comunitate.

Evenimentul a creat un spațiu deschis și inclusiv, unde dialogul și schimbul de idei au fost susținute într-un mod prietenos și informal. În final, evenimentul a contribuit la consolidarea legăturilor între comunitate și activiștii locali.

Fotografii de Rareș Barbu.

***

Activitatea face parte din proiectul „IMPACT.org: Amplificarea impactului societății civile din Transilvania”, implementat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Asociația Clubul Francofon de Afaceri (CFAC), cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.”

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram