Menu
  Donează  
Menu

decembrie 20, 2023

Busola Civică: Instrument de evaluare a profilului civic

Anunțăm cu bucurie lansarea unui instrument online inedit: Busola Civică. Asemănătoare busolei electorale, acest instrument te ajută să îți descoperi profilul civic și nivelul de implicare în diferite cauze sociale.

  • Cum funcționează?

Accesați https://busolacivica.compasshub.eu și completați chestionarului pentru a beneficia de o analiză detaliată a profilului civic personal. La finalul acestui proces, veți primi un procentaj care reflectă nivelul dumneavoastră de implicare în toate cele patru domenii examinate în chestionar: drepturile omului, protejarea animalelor, conservarea mediului și consolidarea democrației.

Busola a fost creată de Andreea Nicoleta Voina, Mihnea-Simion Stoica și Dorin Spoaller, în colaborare cu ACTEDO.

Vă invităm să completați busola civică și să o distribuiți mai departe, pentru ca și alte persoane să evalueze cauzele cu care rezonează cel mai tare.

***

Activitatea face parte din proiectul „IMPACT.org: Amplificarea impactului societății civile din Transilvania”, implementat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Asociația Clubul Francofon de Afaceri (CFAC), cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.”

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram