Menu
  Donează  
Menu

august 9, 2018

Caz #40 Hărțuire sexuală la locul de muncă

Grup vulnerabil: femei
Aria de drepturile omului: hărțuire sexuală

Doamna G a fost supusă unor abuzuri la locul de muncă, din partea fostului ei șef, inclusiv prin pretinderea unor favoruri sexuale în scopul obținerii unor avantaje în cadrul companiei. Doamna deține înregistrări ale unor conversații dintre ea și fostul șef și până în momentul de față a introdus plângeri la autoritățile competente din jud. Buzău, unde locuiește. Aceasta susține că și fostele asistente au avut parte de același tratament, una dintre ele dorind să prezinte dovezi suplimentare.

Avocata Pro Bono Teodora Godîncă-Herlea (Baroul București) o ajută pe solicitantă în demersurile începute împotriva fostului șef.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram