Menu
  Donează  
Menu

aprilie 22, 2019

Caz #45 Mamă singură, victimă a violenței domestice, dorește custodia exclusivă a copiilor

Grup vulnerabil: femei, mamă singură, copii

Aria de drepturile omului: #violențădomestică #violențăîmpotrivafemeilor #dreptulfamiliei

Doamna N. locuiește în județul Timiș, este divorțată de 3 ani și este mama a doi copii minori. Ea și copiii sunt victime ale violenței domestice. Solicitanta a apelat la Poliție de mai multe ori și a obținut mai multe ordine de protecție împotriva fostului ei soț, însă doamna N. continuă să fie  amenințată de acesta, astfel că siguranța ei și a copiilor ei continuă să fie în pericol. Deoarece fostul ei soț este violent inclusiv față de copiii săi și, de asemenea, consumă alcool și droguri, doamna N. dorește să obțină custodia exclusivă a minorilor.

Domnul Avocat Pro Bono Radu Odangiu (Baroul Timiș) îi oferă asistență juridică doamnei N. ca să obțină custodia exclusivă a copiilor ei.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram