Menu
  Donează  
Menu

septembrie 10, 2019

Caz #57 Drepturile părintești ale unei mame singure

Grup vulnerabil: femei, romi
Aria de drepturile omului: #drepturipărintești

Doamna V. este o mamă singură, ea are un băiat în vârstă de doi ani și jumătate al cărui tată este plecat în străinătate de patru ani. Situația ei financiară este precară, iar tatăl nu își îndeplinește obligațiile părintești în vreun fel, astfel încât doamna V. a contactat echipa ACTEDO pentru a obține în instanță suportul financiar care îî este necesar pentru creșterea copiluilui ei.

Doamna avocat Manuela Gheorghiu (Baroul Cluj) a preluat cazul și îi oferă asistență juridică și reprezentare în instanță doamnei V.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram