Menu
  Donează  
Menu

iulie 15, 2020

Caz #65 Hărţuire sexuală

Grup vulnerabil: femei

Aria de drepturi ale omului: #hărţuire_sexuală

Este vorba despre o doamnă care a fost victima unei hărţuiri sexuale. Dânsa a avut parte de avocat din oficiu la care a renunţat ulterior, iar acum are nevoie de asistenţă juridică pentru cazul aflat momentan la apel.

Domnul avocat Andrei Tărău (Baroul Bihor) a preluat cazul şi îi oferă doamnei asistenţa juridică de care are nevoie.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram