Menu
  Donează  
Menu

octombrie 20, 2020

Caz #76 Violenţă domestică

Grup vulnerabil: femei

Aria de drepturi ale omului: #violenţă_domestică, #locuire

Este vorba despre o femeie, victimă a violenţei domestice, care a fost dată afară din casă de către fostul soţ, împreună cu copilul minor. Femeia are nevoie de sprijin în instanţă pentru a redobândi locuinţa şi a-l îndepărta pe fostul soţ.

Cazul a fost preluat de doamna avocat Doczy Rossler Eva (Baroul Harghita) şi îi oferă femeii asistenţa juridică de care are nevoie.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram