Menu
  Donează  
Menu

februarie 18, 2015

Cazul #1 Violență împotriva femeilor

Grup vulnerabil: femei
Aria drepturilor omului: #violențăîmpotrivafemeilor

Doamna D. și fostul ei partener au locuit împreună timp de 4 luni în județul Călărași, timp în care doamna D. a fost supusă unor agresiuni fizice. Ea a fost amenințată atât de către fostul concubin, cât și de prieteni ai acestuia și îi este teamă pentru siguranța ei și a copilului său. Ulterior, doamna D. a adresat o plângere la poliție, în speranța că i se va face dreptate.

Avocatul Pro Bono Irinel Samoilă o ajută să obțină un ordin de protecție și o hotărâre de punere sub urmărire penală.

 

 

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram