Menu
  Donează  
Menu

august 13, 2015

Cazul #12 Drepturi parentale

Grup vulnerabil: femei, copii
Aria de drepturile omului: #drepturiparentale

În urma unei relații care a durat până în aprilie 2014, doamna C. a devenit mama unei fetițe. Tatăl acesteia refuză însă să o cunoască pe fetiță sau să se implice în creșterea acesteia, deși în calitate de tată biologic are obligații legale în acest sens. Doamna C., domiciliată în județul Mureș, dorește să solicite deschiderea unui proces de recunoaștere a paternității.

Avocatul Pro Bono Marius Nicolae Buhai a preluat acest caz și îi oferă sprijin doamnei C. în a obține drepturile garantate prin lege.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram