Menu
  Donează  
Menu

februarie 25, 2015

Cazul #3 Proces echitabil

Grup vulnerabil: femei,  vârstnici
Aria drepturilor omului: #procesechitabil

Doamna M. locuiește în mediul rural în județul Cluj, este văduvă și nu are venituri. În 2013, unul din fiii dumneaei a fost ucis, în urma suferinței pricinuite de doliu decedând și soțul ei. Dosarul se află în continuare în stadiul de urmărire penală și cercetările nu par a fi avansat, iar doamna M. are motive să suspecteze că tergiversarea anchetei este intenționată.

Avocații Pro Bono Vlad David și Diana Corcheș de la Societatea civilă de avocați David & Corcheș îi oferă doamnei M. asistența juridică necesară pentru a stabili dacă se confruntă cu o tergiversare a urmării penale.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram