Menu
  Donează  
Menu

iunie 7, 2021

CAZUL #84 AGRESIUNE SEXUALĂ ASUPRA UNUI MINOR

Grup vulnerabil: copii Aria de drepturi ale omului: #drepturilecopilului, #victimealeviolenţeisexuale Este vorba despre un băiețel de 11 ani din județul Dâmbovița care a fost agresat sexual de către alți trei minori din aceeași localitate. Ca urmare a agresiunilor și traumei suportate, reacția autorităților a fost mutarea forțată a minorului din familia sa la sediul DGASPC Dâmbovița sub acuzațiile de neglijență. Cazul a fost preluat de către doamna avocat Aura Iovan (Baroul București), care consiliază rudele apropiate cu privire la posibilitatea de întoarcere a copilului în cadrul familiei. *** Cazul a fost preluat prin proiectul INTEGRIS: Sprijin Integrat pentru Drepturile Omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ),cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram