Menu
  Donează  
Menu

octombrie 29, 2020

Conferința internațională ROAR: Provocări în furnizarea de sprijin pentru victimele criminalității informatice

În data de 3 noiembrie 2020 are loc Conferința internațională ROAR: Provocări în furnizarea de sprijin pentru victimele criminalității informatice. Conferința este organizată de Asociația APAV din Portugalia, în cadrul proiectului ROAR: Capacitarea victimelor criminalității informatice, cu sprijinul partenerilor de proiect ACTEDO, Garda Națională Republicană Portugalia, Parchetul General Portugalia, Altice Portugalia și Weisser Ring Germania.

Conferința se desfășoară online, iar limba de comunicare este engleza. Ea se adresează organelor judiciare, furnizorilor de servicii de sprijin pentru victime, fie ele publice sau ONG-uri, reprezentanților mediului academic, precum și sectorului privat, în special din domeniul telecomunicațiilor și oferă o oportunitate unică de a afla despre experiențe transnaționale și bune practici în prevenirea criminalității informatice, precum și de a discuta provocările în investigarea acesteia și sprijinirea victimelor. Conferința durează întreaga zi și reunește specialiști din întreaga Europă, din diverse domenii de activitate.

Pentru înregistrare și programul conferinței, vă rugăm să vizitați https://apav.pt/roar/index.php/en/. Înregistrarea online este obligatorie pentru a putea participa la eveniment.

Proiect co-finanțat prin Fondul de Securitate Internă – Poliție al Comisiei Europene. Conținutul prezentului material reflectă exclusiv poziția oficială a autorilor și este responsabilitatea acestora, în întregime. Comisia Europeană nu își asumă niciun fel de responsabilitate pentru modul în care pot fi folosite informațiile conținute în material.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram