Menu
  Donează  
Menu

martie 28, 2014

Dana Ududec

Dana este avocată şi lucrează în domeniul drepturilor omului din 2010, fiind specializată în domeniul nediscriminării și al drepturilor reproductive. A început munca în domeniul drepturilor omului în Bucureşti, unde a colaborat cu mai multe ONG-uri precum Centrul de Resurse Juridice, Asociația ACCEPT şi Centrul Euroregional pentru Iniţiative Publice. În 2013, a beneficiat de un stagiu în cadrul organizației INTERIGHTS (Londra), organizaţie formată din avocaţi care apără drepturile omului în instanţe internaţionale. De asemenea, Dana a scris publicaţii juridice pe teme precum infracţiunile motivate de ură, drepturile pacienţilor, recunoaşterea juridică a identităţii de gen. În 2015-2016, Dana a fost coordonatorul juridic al Reţelei Pro Bono pentru Drepturile Omului.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram