Menu
  Donează  
Menu

iulie 19, 2016

Daniela Toma

Daniela studiază dreptul în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai. În 2014, a beneficiat de o bursă Erasmus la Universitatea Utrecht (Olanda), unde a urmat cursuri de egalitate de gen şi drepturile omului. În 2015 a beneficiat de un stagiu de practică în cadrul Ministerului Justiţiei - Serviciul de Cooperare Internaţională în Materie Civilă, Familială şi Comercială. Din 2012, Daniela face parte din rețeaua YouthBank şi participă la sesiuni ale European Youth Parliament. Printre pasiunile Danielei se numără literatura și călătoriile, însă urmărește cu mare plăcere săriturile cu schiurile, deși nu le practică.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram