Menu
Menu
  Donează  

mai 19, 2021

Eliza-Florina Ciocîrlan

Eliza este absolventa unei licențe în Relații Internaționale și Studii Europene la Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyai, iar în prezent este masterandă în cadrul aceleași facultăți, specializarea Relații Internaționale, Diplomație și Managementul Crizelor, urmând în același timp cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”. Pasiunea pentru ceea ce înseamnă drept internațional, drepturile femeilor și ale copiilor, dar și pentru justiție socială au atras-o spre ACTEDO, căreia i s-a alăturat pentru a contribui la schimbare socială și pentru a dobândi experiență practică.

În timpul liber Eliza este o ascultătoare înrăită de blues, îi face plăcere să descopere locuri deosebite în natură, să petreacă timp cu familia, să gătească pentru cei dragi și să asculte povești de viață.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram