Menu
  Donează  
Menu

mai 19, 2021

Eliza-Florina Ciocîrlan

Eliza deține o licență în Relații Internaționale obținută la Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyai. În prezent este masterandă în cadrul aceleași facultăți, specializându-se în Relații Internaționale, Diplomație și Managementul Crizelor, urmând totodată cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”. Interesul pentru ceea ce înseamnă drept internațional, drepturile femeilor și ale copiilor, dar și pentru justiție socială au atras-o către ACTEDO, căreia i s-a alăturat pentru a contribui la schimbarea pe care și-o dorește în societate. În prezent este ofițerul de comunicare al ACTEDO.

În timpul liber o puteți găsi gătind pentru cei dragi, ascultând muzica anilor '50, citind sau călătorind.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram