Menu
  Donează  
Menu

septembrie 27, 2016

Forumul European Pro Bono 2016

În perioada 16-18 noiembrie 2016, în Amsterdam, are loc cel de al 10-lea Forum European Pro Bono, cea mai mare conferință europeană despre rolul avocaturii pro bono în asigurarea accesului la justiție pentru toți. Evenimentul reunește anual peste 400 de persoane, reprezentanți ai firmelor de avocatură, ai facultăților de Drept, precum și ai Barourilor și ONG-urilor care activează în domeniul drepturilor omului sau care promovează voluntariatul în rândul avocaților. 

Forumul European Pro Bono oferă participanților oportunitatea de a-și lărgi cunoștințele în cadrul unor ședințe plenare, ateliere interactive, evenimente sociale precum recepții, dar și de a cunoaște alți entuziaști din comunitatea internațională pro bono.

Dacă sunteți avocat, student sau practician de Drept, ONG-ist care susține avocatura pro bono, vă invităm să vă alăturați nouă la Forum, unde ACTEDO va fi prezent și anul acesta, la fel ca  în 2014 și 2015. Mai multe informații despre înscriere găsiți aici

 

 

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram