Menu
  Donează  
Menu

iunie 6, 2016

Ghid pentru supraviețuitoarele violenței sexuale

Ghidul este realizat de Rețeaua Rupem tăcerea despre violența sexuală și se adresează persoanelor care au trecut prin violență sexuală, dar și celor care doresc să afle mai multe despre ce pot face în cazuri de violență sexuală.

Ghidul cuprinde informații despre ce este violența sexuală, care sunt cele mai întâlnite forme ale acestui fenomen, ce este important de reținut în aceste cazuri și ce poți face dacă ai fost victimă. Mai mult, sunt cuprinse serviciile din partea statului la care poți apela, ce drepturi ai ca victimă, precum și o listă de servicii suport oferite de ONG-urile de specialitate.

Ghidul este disponibil aici:

Ghid pentru victimele violenței sexuale (Rupem tăcerea despre violența sexuală - aprilie 2016)

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram