Menu
  Donează  
Menu

octombrie 28, 2014

IULIA PASCU

Iulia este absolventă al unui masterat în studii de gen (Universitatea Babeș-Bolyai) si al unui în dezvoltare comunitară/ administrație publică (UBB și Michigan State University). După ce a lucrat un an la Institutul European pentru Egalitate de Șanse (EIGE) în Vilnius a co-fondat ACTEDO și a reprezentat legal asociația până în 2017. Iulia a fost activ implicată în Rețeaua Pro Bono pentru Drepturile Omului, precum și în alte proiecte de suflet, ce au inclus advocacy și activism local. A devenit alumni al programelor Human Rights Defenders Advocacy Program (ISHR) și International Visitors Leadership Program (US).

În prezent, Iulia lucrează la Mama Cash, primul fond internațional pentru femei. Iulia este feministă și interesată de domeniile justiției sociale, mediu, artă și activism și este pasionată de natură, calatorii și dans.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram