Menu
  Donează  
Menu

iulie 20, 2016

Kassie Scott

Kassie este studentă la Washington and Lee University în Lexington (Virginia, SUA), unde studiază Engleză și Sociologie, precum și Sărăcie și Dezvoltare Umană. Cu un acut simț al justiției sociale, Kassie lucrează cu organizații din campus pentru a promova egalitatea de gen, relații sănătoase și mobilizare de tip grassroot. Pe lângă conducerea Grupului de Acțiune de Gen (Gender Action Group), o organizație non-ierarhică care face demersuri pentru egalitatea de gen în campus, Kassie este co-fondator și co-director al Friday Underground, o cafenea săptămânală care creează un spațiu pentru conversație și dialog intercultural. În luna iulie 2015, Kassie a beneficiat de o bursă Fulbright Summer Institute pentru a studia la King’s College (Londra) și a servi drept ambasador cultural pentru a promova empatia între țări. În timpul liber, lui Kassie îi face plăcere să citească, să scrie și să cunoască persoane din medii cât mai diverse.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram