Menu
  Donează  
Menu

noiembrie 2, 2017

Noi avocați pro bono în jud. Maramureș, Galați și Bihor

Vă anunțăm cu bucurie că Rețeaua Pro Bono pentru Drepturile Omului s-a extins în premieră în județele Maramureș și Galați, prin noii Avocați Pro Bono:

  • Alina Mureșan și Simina Negulescu (Baroul Maramureș)
  • Loredana Prună (Baroul Galați)

De asemenea, Rețeaua Pro Bono își consolidează poziția în județul Bihor prin av. Octavian Bochiș.

Le urăm tuturor bun venit şi la cât mai multe cazuri pro bono!

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram