Menu
  Donează  
Menu

iulie 19, 2016

Oana Rus

Oana are peste 5 ani de experiență în management de proiect și management financiar în sectorul privat, inclusiv în cadrul organizațiilor neguvernamentale. În cadrul ACTEDO se ocupă de management financiar și gestionare de bugete. Oana are studii economice, experiență în sectorul ONG și tangențe cu mediul antreprenorial și inovator. Printre pasiunile Oanei se numără călătoriile, mersul cu bicicleta, concertele și evenimentele live, dansul, relaxarea în hamac, neuroștiințele.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram