Menu
  Donează  
Menu

octombrie 16, 2023

OPEN CALL pentru ONG-iști: Ajută-ne să spunem povestea activismului transilvănean printr-o expoziție de fotografii

În atenția activiștilor & ONG-iștilor transilvăneni

Faceți parte dintr-o organizație sau grup informal din Transilvania care se implică în crearea de schimbări pozitive în comunitatea de care aparțineți, în diferite domenii – cultură, ecologie, social, drepturile omului, protecția animalelor ș.a.?

Dacă răspunsul este DA, vă invităm să luați parte la expoziția de activism transilvănean – eveniment în premieră – pe care ACTEDO o organizează în ianuarie 2024 și să împărtășiți astfel activitatea voastră minunată cu publicul larg.

Cum puteți participa la expoziție:

  • Trimiteți-ne cel mult 10 dintre cele mai bune fotografii din arhiva organizației, în format JPEG/ PNG care vă surprinde cel mai bine activitatea.
  • Nu uitați să ne spuneți puțin despre fiecare fotografie. Ce se întâmplă în imagine? De ce este importantă?
  • Este important ca imaginile să fie la o rezoluție bună și să fie făcute după 2018 (vom oferi vizibilitate doar activităților din ultimii 5 ani).

Așteptăm fotografiile voastre la info@actedo.org până în 6 noiembrie 2023, cu subiectul „Expoziție Activism Transilvănean”, alături de date de contact și o scurtă descriere a organizației voastre.

IMPORTANT: Vă rugăm să țineți cont de drepturile de autor ale fotografiilor pe care le trimiteți: acestea trebuie să fie realizate de voi sau să aveți permisiunea și drepturile necesare pentru a le folosi în cadrul expoziției. Prin trimiterea fotografiilor, acordați ACTEDO permisiunea de a le utiliza în cadrul expoziției.

Ajută-ne să spunem povestea activismului transilvănean prin imagini și să aducem comunitatea clujeană împreună, pentru a sărbători impactul organizațiilor.  

Mulțumim și așteptăm cu drag contribuțiile voastre la această expoziție unică!

***

Activitatea face parte din proiectul „IMPACT.org: Amplificarea impactului societății civile din Transilvania”, implementat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Asociația Clubul Francofon de Afaceri (CFAC), cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.”

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram