Menu
  Donează  
Menu

februarie 27, 2024

Podcast #2: De vorbă cu ONG-iști de #IMPACT despre drepturile romilor

Acest podcast a fost creat pentru a aduce împreună voci din diverse domenii ale ONG-urilor din Transilvania pentru a dezbate 3 subiecte de actualitate:

  • protecția animalelor;
  • drepturile persoanelor de etnie romă;
  • importanța culturii în societatea noastră;

Vă invităm să ascultați Episodul 2 al podcastului ACTEDO, episod dedicat drepturilor romilor. În acest episod, ne îndreptăm atenția către principalele probleme cu care se confruntă persoanele de etnie romă în România, dar și către soluții, inclusiv propuse de ONG-uri (rome, dar nu numai).

Invitații noștri sunt Vladimir Bardai (Young Roma Maramureș), Norina Herki (Peace Action Training and Research Institute of Romania (PATRIR)) și Claudia Costea (Asociația Pirita Children). Podcastul este moderat de Irina Ilisei.

Alternativ, puteți asculta Episodul 2 pe Spotify aici.

***

Copyright © Februarie 2024 ACTEDO

Activitatea face parte din proiectul „IMPACT.org: Amplificarea impactului societății civile din Transilvania”, implementat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Asociația Clubul Francofon de Afaceri (CFAC), cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram