Menu
  Donează  
Menu

februarie 29, 2024

Podcast #3: de vorbă cu ONG-iști de #IMPACT despre cultură

Acest podcast a fost creat pentru a aduce împreună voci din diverse domenii ale ONG-urilor din Transilvania pentru a dezbate 3 subiecte de actualitate:

  • protecția animalelor;
  • drepturile persoanelor de etnie romă;
  • importanța culturii în societatea noastră;

Vă invităm să ascultați Episodul 3 al podcastului ACTEDO, episod în care vorbim despre importanța culturii în societatea noastră. Episodul explorează puterea culturii de a influența societatea, de a inspira oamenii și a readuce la viață spații urbane abandonate, dar și despre modul în care arta și cultura pot fi folosite ca instrumente pentru activism și schimbare socială. Nu în ultimul rând, discutăm despre importanța menținerii spațiilor culturale independente.

Invitatele noastre sunt Oana Furdea (manager cultural la Asociația Citizenit), Oana Mardare (actriță, co-manager și membră fondatoare a Reactor de creație și experiment) și Diana Buluga (manager cultural și actriță la Create.Act.Enjoy). Episodul este moderat de Irina Ilisei.

Alternativ, puteți asculta Episodul 3 pe Spotify aici.

***

Copyright © Februarie 2024 ACTEDO

Activitatea face parte din proiectul „IMPACT.org: Amplificarea impactului societății civile din Transilvania”, implementat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Asociația Clubul Francofon de Afaceri (CFAC), cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram