Menu
  Donează  
Menu

august 1, 2019

Prima colaboratoare din Rep. Moldova, membră a Rețelei Pro Bono pentru Drepturile Omului

Îi urăm bun venit în Rețeaua Pro Bono pentru Drepturile Omului doamnei avocat Violeta Andriuța, avocat definitiv în Chișinău, rep. Moldova, prima noastră colaboratoare din altă țară înscrisă oficial în centrul nostru de asistență juridică pro bono. Doamna avocat este, de asemenea, membră în Centrul de Drept al Femeilor, ONG care oferă servicii juridice gratuite pentru victimele violenței în familie în Republica Moldova.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram