Menu
  Donează  
Menu

iulie 25, 2022

Rețeaua Pro Bono pentru Drepturile Omului se extinde: 132 de avocați membri

De la începutul anului 2022 până în luna iulie, 24 de avocați din toată țara s-au alăturat Rețelei Pro Bono pentru Drepturile Omului, astfel că numărul total al avocaților colaboratori ai ACTEDO a ajuns la 132. Aceștia au devenit membri în urma activităților de formare ale organizației noastre, ale atelierelor tematice desfășurate în acest an, la recomandarea altor avocați deja membri sau pur și simplu din proprie inițiativă.

Cei mai recenți membri sunt:

NUME AVOCAT/ĂBAROU
Bogdan Mircea AlbuMureș
Camelia Gabriela HoriaMureș
Laura Elena ToleaBrașov
Elena-Fira MancașAlba
Silvia PîrșanBucurești
Alexandra LupeaSibiu
Gabriela BejanBucurești
Florin PopSalaj
Cristina CristeaBucurești
Ciprian PozderieBucurești
Loredana CostacheBucurești
Katalin PetresHarghita
Corina MaraBihor
Daniela Anișoara-ComanVrancea
Corina MarcuBucurești
Radu PatricheBacău
Lidia-Florina CojocaruTulcea
Ana-Maria StănilaVrancea
Corina ConstantinTulcea
Sorina LunguDolj
Luminița MihăileanuTulcea
Raluca Simona AsanSibiu
Diana DucaConstanța
Elena StoliTulcea

Le mulțumim tuturor pentru atitudinea proactivă și spiritul civic de care dau dovadă, amintind astfel de adevăratul rol al profesiei de avocat, cel de apărător al persoanelor vulnerabile.

Succes și la cât mai multe cazuri pro bono soluționate!

***

Activitatea face parte din proiectul INTEGRIS: Sprijin Integrat pentru Drepturile Omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram