Menu
  Donează  
Menu

octombrie 29, 2014

Training PILnet la Cluj-Napoca

In 28 si 29 august, la Cluj-Napoca, echipa ACTEDO a participat la training-ul organizat de PILnet, the Global Network for Public Interest Law, partenerii noștri din Budapesta, în cadrul proiectului Rețeaua Pro Bono Anti-Discriminare.

Tamas Barabas și Emma Cassidy au reprezentat PILnet la această acțiune și au condus – într-o atmosferă profesionistă, dar totodată degajată – discuția în privința dificultăților și a strategiilor optime pentru crearea primului Centru de asistență juridică   pro bono în România, proiectul prezent al ACTEDO, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

 rsz_training1

Pe parcursul celor două zile intense s-au schimbat idei și bune practici, discutându-se, printre altele:

- modelul centrelor de asistență juridică pro bono din alte țări europene

- riscurile și problemele neprevăzute ce pot apărea în implementarea acestora

- documentația necesară

Nu în ultimul rând, încurajările entuziaste primite din partea PILnet ne-au confirmat că ACTEDO se află pe drumul cel bun în construirea Rețelei Pro Bono.

ConţinutulEEA-Grants acestui fondong_logowebsite nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org
Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram