Menu
  Donează  
Menu

octombrie 29, 2014

Vorbești drepturile omului?

Ca urmare a participării ACTEDO la sesiunile de studiu ale Consiliului de Advocacy pentru Pace al Tinerilor din Europa în 2012, ACTEDO a realizat acest video educativ, împreună cu alți tineri lucrând în domeniul drepturilor omului, ca proiect de advocacy pentru pace sprijinit de Consiliul Europei şi de United Network of Young Peacebuilders (UNOY).

Scurtul material video prezintă cele 30 de articole ale Declarației Universale a Drepturilor Omului, rostite în 30 de limbi de circulație internațională, din 30 de locuri diferite din întreaga lume. Lansat cu ocazia Zilei Drepturilor Omului, în 10 decembrie 2012, acest videoclip dă viață articolelor cuprinse în cel mai important document vizând drepturile omului de până acum. După lansarea sa de Ziua Drepturilor Omului, videoclipul a fost difuzat în continuare în școli și la diverse alte grupuri de promovare şi conștientizare a valorii drepturilor omului din întreaga lume. Unul dintre scopurile acestui film este de a servi ca instrument de sensibilizare şi promovare a drepturilor omului pentru cei care lucrează în domeniul drepturilor omului, precum și de a contribui la răspândirea mesajului lor.

Website-ul ACTEDO a fost actualizat în cadrul proiectului INTEGRIS: Sprijin integrat pentru drepturile omului, derulat de Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), proiect care beneficiază de o finanțare în valoare de 197.716,41 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram